SneeuwFit

Sneeuwfit

Ons SneeuwFit-programma is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, beginner en gevorderde. Kom wekelijks een uur SneeuwFitten in Ede, Bennekom of Veenendaal; in de avonduren, in groepen, op je eigen niveau en onder deskundige leiding.

Lees meer...

Sportief wandelen

Sportief Wandelen is stevig wandelen met diverse oefeningen (speelse loopvormen). Hierbij kun je stevig aan je conditie bouwen in de buitenlucht.
Ook hiervoor geldt dat wij de belangstelling willen weten om vervolgens een trainingsprogramma van een aantal wekelijkse trainingsuren onder professionele leiding aan te bieden.

Interesse? Meld dit bij ons secretariaat.

 

SkiCompact overdag

Skicompact

Vanaf begin november organiseren wij ook dit winterseizoen SkiCompact, een korte serie van 8 intensieve SneeuwFit-trainingen. Deze zijn overdag op vrijdag in Ede en Veenendaal. Het afsluitende praktijkuur op de skibaan is vlak voor de kerst- of de Krokusvakantie. 

Wanneer en waar SkiCompact:  

In Ede, locatie gymzaal Ridderhof, Ridderhof 15 (wijk Veldhuizen).

Ski Compact is van vrijdagochtend 2 november t/m 21 december 2018 van 10.00 tot 11.00 uur, inclusief als afsluiting een trainingsuur op de skibaan. Eventueel wordt hiervoor in plaats van 21 december een andere datum vastgesteld. Wle zijn er voldoende deelnemers nodig om de cursus te laten plaatsvinden. 

Docent: Wim van Harten.

 

In Veenendaal, locatie: gymzaal Goudmos, Goudmos 1.

Ski Compact is van vrijdag 4 januari t/m 22 februari 2019 van 14.00-15.00 uur, incl. als afsluiting een vrij trainingsuur op een indoorskibaan.
Docent: Guno Burgzorg.

 

Nordic Walking

Skivereniging Gelderse Vallei biedt meer activiteiten aan ter bevordering van je conditie en gezondheid, zoals Nordic Walking.
Dit gezonde en sportieve wandelen met speciale stokken (poles) is goed voor uithoudingsvermogen en lichaamsbalans.
Bij voldoende belangstelling organiseren wij professioneel geleide beginnerscursussen en safaritochten. Als je hiervoor belangstelling heb, kun je dat melden bij ons secretariaat.

Nordic Walking

 

 

Zomerfit

Aansluitend aan het SneeuwFit-seizoen kunt u deelnemen aan ZomerFit:
Heerlijk sportief ontspannen met conditie- en vaardigheidsoefeningen in de buitenlucht.

Start: donderdag 4 april t/m 27 juni 2019 wekelijks van 19.30-20.30 uur (m.u.v. 30 mei).
Locatie: bosgebied De Sijsselt, Nieuwe Kazernelaan in Ede.
Docent: Dick Nap / Coby van den Heuvel